Sidor

lördag 5 mars 2011

En tjock mage


I tisdags var det träff med High Coast Scrap. Innan kändes det så skoj, men det blev inte riktigt som förväntningarna. Det var min första träff och jag känner inte nån så jag satte mig vid ett tomt bord och tänkte att nån sätter sig säkert. Men men... jag fick sitta själv och pyssla, fast det gick ju precis lika bra. Det gör jag ju hemma också så. Nu tycker jag att min syster ska flytta hem igen så jag får sällskap på träffarna!! Fast snart är det ju stora scrapträffen på Nola och då ska jag och Sari pyssla en heeel helg!! Åh, vad jag längtar! Iaf, så fick jag en LO gjord på träffen i tisdags som är till Lscrapbookings skisstävling i Mars. Bilderna är från BB då vi åkt in och väntade på vår lille Mille.

Tävlingen slutar 31/3

3 kommentarer:

  1. Fin LO!! Tråkigt att din första träff blev sådan...kul att höra att du har annat kul på gång. Jag tänker också försöka mig på denna skiss:)

    SvaraRadera
  2. Superfin LO, härligt att dokumentera sin härliga gravidmage på detta sätt!! Så roligt att du ville vara med och delta i LScrapbookings skissutmaning denna månad! ♥ Emmeli

    SvaraRadera
  3. Men åh, det lät ju inte så skoj med träffen. Nästa gång får du sätta dig med några andra så känne du snart någon:) Vad skoj att du är med i vår tävling! Kram!

    SvaraRadera