Sidor

torsdag 6 oktober 2011

Tomteverkstaden är igång


Jag har fått för mig att jag ev. skulle kunna få lite tillbaka från den hobby jag älskar så, och tänkte att jag kanske skulle kunna skicka med några tändsticksaskar med makens mormor som står på väldigt många marknader så här års. Nu undrar jag bara..., vad ska jag ta för dom? Vill ju absolut inte vara för dyr men man vill ju ändå få lite tillbaka på dom också. Kanske 50-60:-, men jag har ett tag till att fundera, kommentera gärna om vad ni tycker!
Här kommer alltså 4 askar till:


Det kommer absolut bli många fler juliga askar...Den här gröna är mitt bidrag till Scrapploss tävling där man ska inspireras av San Designs logo.Den här asken blir mitt bidrag i hela tre tävlingar eftersom det finns så många snarlika just nu.
Hos Scraptorget ska man altra något med minst två av färgerna svart, lila, grön och orange, med toner av Halloween.
Hos Scrapfabriken är det svart, orange, lila som gäller.
Hos Scrap o Hobby ska man altra något till Halloween, använda mixed media (=olika tekniker) och ta med 5 saker från en lista. Jag har lyckats få med några olika tekniker iaf. Jag har distressat, stämplat, använt paper piercing (pumpan) och doodlat lite själv iom spindelnätet. De fem saker jag tagit från listan är: färgen orange (även svart och lila gick bra), spindel, spindelnät, pumpa och ordet Halloween.

2 kommentarer:

  1. Wow så många fina askar

    SvaraRadera
  2. Härliga askar. Och tack för ditt bidrag. Kul att du vill vara med och tävla med oss på ScrappaLoss.

    Trevlig helg!
    Päivi DT ScrappaLoss

    SvaraRadera