Sidor

torsdag 18 augusti 2011

50 alster innan shopping!

Nu är det dags!! Jag har nog överstigit min budget för scraprelaterade prylar rätt ordentligt de senaste månaderna och nu är det på tiden att göra något åt det. Fast jag fegar lite och kör inte 100 alster direkt utan börjar med 50 och går det alldeles för bra så kanske jag tar 50 till senare. Det enda jag får köpa tills dess är presenter till den födelsedagsswapp jag är med i på facebook, och det är ju riktigt svårt eftersom det är så lätt att klicka på lite fler köp-knappar än bara presenter. Vi får väl se hur det går... Önska mig lycka till!!

3 kommentarer:

 1. Lycka till!
  Jag skulle behöva hänga på jag med... :)

  SvaraRadera
 2. Lycka till. Borde nog hänga på, men det skulle inte gå så bra :-) Och så fick jag ju pengar i födelsedagspresent som jag tänkte köpa pyssel för, så då har jag en ursäkt :-)

  SvaraRadera
 3. Smart idé! Man har ju oftast mängder med pysselsaker hemma som bara vänat på att få användas. Men på nåt sätt är det ju alltid roligare med nytt. =) Jag försöker använda allt mitt "skräp" just nu. Småbitar som man sparat bara "ifall om att". Men det blir ju kort av det också. =)
  Vad kul att du vill vara med i min candy och att du blivit följare! =)
  Kram Frida

  SvaraRadera