Sidor

lördag 11 juni 2011

Två små askar


Blev så sugen att testa denna lilla ask när jag såg den hos Kamilla. Den kallas en all-in-one-box och tutorial hittar ni Här! Den kallas all-in-one eftersom locket och själva asken sitter ihop. När man drar locket uppåt så visar sig ett hål i toppen där man kan lägga ner små saker. Jag har gjort två små askar som barnen ska få ge sina dagisfröknar som en liten sommargåva. Inuti ska vi lägga tre teljus (för det ryms inte fler :D). Den här rosa kommer att bli mitt bidrag till Pysselmyran där man ska göra något altrat den här veckan.


Här ser man när man tar bort "bandet" runt och lyft lite på locket. Det är lite svårt att visa hur det ser ut när man lyfter locket helt utan att få med en massa fingrar så ni får nöja er med detta.


Den gula blir mitt bidrag till både ScrappaLoss nationaldagstävling där man skulle göra något somrigt, och Scrapfabrikens tävling där man ska skapa ett alster i gult och blått. För att få en lott hos Scrappaloss skulle man göra nåt somrigt och för att få två lotter skulle det finnas med en flagga på bidraget, men hur jag än försökte så lyckades jag inte få dit någon flagga utan fick nöja mig så här. Men denna lilla sommarpresent får bli mitt somriga iaf. Hos Scrapfabriken var färgerna gult och blått och direkt tänker jag då på svenska flaggans knallblå färg, men eftersom man själv fick välja nyans har jag här använt en liten blå-grön-turkos färg som passade riktigt fint med det gula (fram och baksida av ett papper).
Scrapfabrikens tävling slutar 30/6

4 kommentarer:

 1. Helt enkelt underbara askar båda två. Vad kul att du vill vara med på vår nationaldagstävling!

  Ha det bäst!
  Päivi - DT ScrappaLoss

  SvaraRadera
 2. De är ju helt underbart fina

  SvaraRadera
 3. vilka fina askar!
  Tack för att Du vill vara med på min candy! Lycka till
  Stephi

  SvaraRadera
 4. Men så himla söta askar! :)

  SvaraRadera