Sidor

söndag 23 juni 2013

Angry birds

Jag blev frågad av Kada på Creativica om jag ville hjälpa dem och vara vikarie under sommaren och självklart ville jag det. Här är mitt första inlägg hos dem.

"Jag hade turen att få gästa Creativica under mars månad och nu har jag fått chansen att hänga med er här i bloggen igen varje torsdag under hela juni, juli och augusti. Jag har fått ett helt underbart paket att skapa med och här kommer min första layout med det.

Mina barn är härdade scrapbarn och kommer titt som tätt med saker från kläder och annat som de tror att jag skulle kunna scrappa med. Här har jag tagit tre tags från barnkläder och skor med de fina Angry Birds. Anledningen till att vi har såna är att mina barn, helst lillkillen, älskar att sitta och spela Angry Birds på mobilen och gärna vill ha saker med Angry Birds på. De kan sitta länge och spela och är absolut mycket bättre på det än mig. Jag har sparat på tagsen ett tag och nu var det dags att äntligen använda dem.


 
Jag startar med ett vitt cardstock (alltid en favorit) där jag tagit en bit av den bubbelplast som fanns i mitt paket från Creativica och tryckt först mot min svarta Memento-dyna och sedan mot pappret för att få en fin bakgrund på pappret. Den runda röda pappret är ytterkanten på ett runt papper från My Little shoebox. Övriga papper är ett rött core’dinations och resten kommer från Maja Designs Skärgårdsliv. För att verkligen se hur den lilla fågeln flyger så satte jag dit lite rött bling."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar