Sidor

söndag 6 januari 2013

Vilar i snön

Nu börjar pysselsuget komma tillbaka och jag gillar det. Här kommer en LO som blir mitt bidrag i tre utmaningar. En av utmaningarna på Mollys CC var en färgutmaning där man ska använda kraft-blå/turkos-vit och det fick bli min bas. Sen har Inkido en utmaning där man ska använda sig av ett svart-vitt foto och det passade mycket bättre till min LO än det foto jag hade i färg. Och sist men inte minst blir det mitt bidrag till Pojjo där man ska ha med minst en blomma på sitt alster, och det har jag nog lyckats med. :)11 kommentarer:

 1. Åh vilken underbar LO :D tack för du är med och tävlar hos mig :D

  SvaraRadera
 2. Åh, jättefin! Tur att jag klickade på bilden, för då såg man alla fina detaljer såsom snöflingorna och det söta jutevävs-hjärtat! Underbart foto!

  SvaraRadera
 3. Hej ! Brukar kika runt lite hos andra och jag hittade dig hos Pojjo har tittat på dina alster så underbara saker du skapat tändsticksasken gillade jag mycket.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 4. Thank you so much for joining our first 2013 Inkido Challenge with black and white photo. You did such a nice job with this page!

  SvaraRadera
 5. Så fin den blev. Den svart vita bilden är underbar tillsammas med blommorna och de fina färgerna! Tack för att du antagit utmaningen!

  SvaraRadera
 6. Mmmm jag älskar när man jobbar med kraftcardstock i bakgrunden! Och så snyggt med et blåa till! Kramar!

  SvaraRadera
 7. Beautiful composition. Love the hessian heart you tucked behind the picture. Thank you for sharing this at the Inkido challenge!

  SvaraRadera
 8. What a beautiful winter page! Love the burlap heart, and the snowflakes!!

  SvaraRadera
 9. Härlig layout. Fint foto och gillar flingorna på bakgrundspappret.

  SvaraRadera
 10. une jolie page avec une jolie photo ^^

  SvaraRadera